Shisha Shop – Tetovë

Një ndër Shisha-Shop me më së shumti artikuj në treg. Tek ne mund t’i gjeni të gjitha artikujt e nevojshëm për Shisha ( Nargile ). Nëse jeni person privat apo Shisha-Bar jeni të mirëseardhur në Shopin tonë në Tetovë tek Kompleksi i vjetër ( Saranda ).

Artikujt tanë janë origjinal dhe kualitativ nga kompanitë më të njohura në tregun e Nargileve

Pajisje kualitative të Nargileve nga prodhuesit më të njohur si Amy Deluxe dhe prodhues të tjerë
ADALYA TOBACCO – Eksklusiv tek ne mund ti gjeni të gjitha llojet e shijeve të ADALYA dhe prodhuesve të tjerë

Na vizitoni në Dyqanin tonë dhe aty mund t’i gjeni të gjitha produktet e nevojshme

Adresa jonë:
Rruga: 19 Noemvri lokal 37
Kompleks Lovec
1200 Tetovo

Kontakt:
+389 70 452 980
WhatsApp & Viber
www.shishashop-mk.com

Na ndiqni në rrjetet sociale dhe përfitoni nga ofertat tona speciale të cilat i ofrojmë vetëm për ata të cilat na ndjekin